About me

Positief ingesteld, goedlachs, altijd in voor een grap en klaar voor een uitdaging!
Ik denk dat ik me in grote lijnen zo wel kan omschrijven. In het dagelijkse leven hou ik me bezig met alles wat met technologie, gadgets en sociale media te maken heeft. Een ‘early adopter’ is misschien niet de correcte omschrijving, maar ik ben er wel graag snel bij als er nieuwe zaken op de markt komen.
Verder steek ik ook de passie voor Apple producten niet onder stoelen of banken, waarover ook zeker en vast af en toe op deze blog zal te lezen zijn.

Op professioneel vlak werk ik als IT Consultant bij GFI waar ik gespecialiseerd ben in Microsoft SharePoint. Omzetten van bedrijfsprocessen of bedrijfsproblemen in een gebruiksvriendelijke en transparante oplossing, dat probeer ik dag na dag te bereiken.
Alle berichten van deze blog zijn trouwens puur uit persoonlijk standpunt en hebben in geen enkel geval of op geen enkele manier te maken met GFI zelf.

Naast mijn hoofdberoep ben ik ook in bijberoep al sinds januari 2013 eigenaar van Creativision, een bedrijfje dat ik heb opgericht om ook mijn grafische kennis en webdesign kennis te onderhouden. Het is niet de bedoeling dat deze blog daarover berichten gepost worden, hierover zal je dus verder ook geen berichten lezen.

Als je meer over mij wil weten, volg me dan gerust op de sociale media, want op die manier zal je me het beste leren kennen, en ontdekken wat er reilt en zeilt in mijn leefwereld.

Leave a Comment