IMG_4784-1

De WatchOS time-lapse faces. Fascinerend! 

Op de dag van de keynote, werd ook de GM release van iOS 9, OS X El Capitan en Watch OS 2 beschikbaar. Uiteraard zitten iOS en OS X vol leuke en handige features. Maar voor mij persoonlijk had ook de Watch OS een leuke update.

Een van de nieuwe features zijn de time-lapse faces die je kan instellen. Van verschillende steden is een time-lapse video gemaakt die je kan instellen als achtergrond van je Apple Watch. Heel speciaal is dat het tijdstip in de time-lapse gelijk loopt met het tijdstip op je horloge. Zo kan je dus je favoriete stad zien op elk moment van de dag.

Mijn fascinatie voor New York kon ik dus direct in werkelijkheid brengen op mijn Apple Watch. Ik ben fan, er mogen er gerust meerdere komen wat mij betreft.

  

Leave a Comment